Παράξενο αντικείμενο με σχήμα κύβου πετά δίπλα σε επιβατικό αεροπλάνο (BINTEO)

ufo

Οπτικό υλικό ενός παράξενου ιπτάμενου αντικειμένου να πετά κοντά σε ένα εμπορικό αεροσκάφος έχει μπερδέψει τους χρήστες των social media, χωρίς να λείπουν και οι απόψεις περί εξωγήινου drone.


Συγκεκριμένα, το βίντεο, του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί, πρώτα ανέβηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok από χρήστη με το προφίλ CesarinMP, προτού αναρτηθεί και στο κανάλι στο YouTube, UFOmania – The truth is out there, στις 31 Γενάρη.

Σύμφωνα με το κανάλι στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οπτικό υλικό τράβηξε ένας πιλότος σε επιβατικό αεροσκάφος της Viva Air, που πετούσε πάνω από την πόλη Μεντεγίν, στην Κολομβία.

Το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο αιωρούνταν κοντά στο αεροπλάνο
Το βίντεο δείχνει το παράξενο αντικείμενο με σχήμα κύβου να γλιστράει στα σύννεφα, σε απόσταση από το αεροπλάνο.

Οι χρήστες του YouTube έδωσαν τη δική τους ερμηνεία για το ιπτάμενο αντικείμενο, με αρκετούς να μιλούν για κατασκεύασμα που ανήκει σε εξωγήινους.

«Σ’ αυτό το σημείο, είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από τα ειδικά εφέ. Ακόμη κι αν αυτό ήταν 100%, θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί με χρήση τεχνολογίας οπτικών εφέ, cgi», έγραψε κάποιος άλλος χρήστης.



[el.gr]




loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια