Ντόναλντ Τραμπ: “οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί, πρέπει να βοηθήσουμε την Σύμμαχο μας”


Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ANT1 στην Ουάσιγκτον ο
βουλευτής της Πενσιλβάνια των Ρεπουμπλικάνων Τομ Μαρίνο στα πλαίσια του 32ου συνεδρίου της Παγκόσμιας Συντονιστικής Κυπριακού Αγώνα δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί, ότι η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτού και σαν σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να βοηθηθεί. Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα αυτό είναι μία θετική εξέλιξη, αφενός γιατί δείχνει ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος και αφετέρου γιατί στις συγκεκριμένες δηλώσεις η χώρα μας αναφέρεται σαν σημαντικός σύμμαχος. Φυσικά ότι έχουμε γράψει για την περίπτωση της Ρωσίας ισχύει και για την περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, γιατί μπορεί ο μέσος Αμερικανός πολίτης να μην διάκειται εχθρικά απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά οι οργανωμένες και σοβαρές χώρες, όπως οι δύο προαναφερόμενες κοιτάζουν πρωτίστως τα συμφέροντά τους και ύστερα τους συναισθηματισμούς. Και είμαστε σίγουροι ότι ούτε ο Πούτιν θα μας κάνει δώρο την Κωνσταντινούπολη, ούτε ο Τραμπ θα στείλει τον 6ο Στόλο να προστατεύσει την χώρα μας από ενδεχόμενη απειλή. Τώρα που υπάρχει η κόντρα Ρωσίας-ΗΠΑ, τώρα που η Τουρκία καταρρέει ουσιαστικά από τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα και από την αυταρχική διακυβέρνηση του Ερντογάν που παριστάνει τον Σουλτάνο, τώρα πρέπει η χώρα μας να αξιοποιήσει όλα της τα πλεονεκτήματα, γιατί έχουμε τέτοια, για να ωφεληθούμε οικονομικά και πολιτικά. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι, άνθρωποι που θα υπηρετούν την πατρίδα και όχι τις ιδεοληψίες τους, αν και για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ιδεοληψίες είναι για να αποκοιμίζουν τους αριστερούς που τους πίστεψαν, κατά τα άλλα λένε περισσότερα ΝΑΙ από την οποιαδήποτε «Δεξιά» κυβέρνηση.
ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΟΛΩΝΑΚΗΣ29 Μαρτίου 2017 στις 5:50 μ.μ.

    "ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    ΑΠΟ ΤΑ 10 ΕΚΑΤ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3,0 ΕΚΑΤ. ΟΠΟΤΕ ΑΝΑ ΔΥΟ ΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ 1,50 ΕΚΑΤ. ΕΠΙ ΤΟΥ 1,2 = 1,80ΕΚΑΤ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ 2,3ΕΚΑΤ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ : 10 - 2,3 +1,80= 9,5 ΕΚΑΤ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΑΡΑ ΤΟ 9,5ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΡΑ 9,5 - 0,50 = 9,0 ΕΚΑΤ.ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ 2,3 ΕΚΑΤ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ : 2,3* 5,0 = 11,5ΕΚΑΤ. ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 2,0 ΕΚΑΤ.ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΤΟ 0,5 ΕΚΑΤ ΕΧΟΥΜΕ : 11,5 ΕΚ. - Ο,50 ΕΚ = 10,0 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΔΗ ΘΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ 1 ΕΚΑΤΟΜ. ΗΔΗ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ....!!!!!!
    ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ :
    ΕΛΛΗΝΕΣ 9,0- 2,4 + 1,80 = 8,40 ΕΚΑΤ.
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ : 10,0 - 0,75 + (3,0 * 5,0) = 24,25 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
    ΔΙΑΦΟΡΑ 24,25 - 8,40 = 15,85 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ :
    1.ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ.Λ.Π.) Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΦΩΣ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.ΕΡΩΤΗΜΑ ......ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ????
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το eidhsioplhxia.blogspot.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.