Nεκρά βρέθηκαν τα δίδυμα κορίτσια αγκαλιά με τον παππού και τη γιαγιά τους (video)


Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρές, αγκαλιά με τον παππού της και τη γιαγιά τους


Τα δίδυμα κοριτσάκια έγιναν θέμα ακόμα και στους βρετανικούς Times, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο

Δεν είχε αίσιο τέλος η ιστορία της εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών, τα οποία αναζητούσαν οι γονείς τους από τη Δευτέρα μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι. Η Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρές, αγκαλιά με τον παππού της και τη γιαγιά τους.

Τα δίδυμα κοριτσάκια έγιναν θέμα ακόμα και στους βρετανικούς Times, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο. Η βρετανική εφημερίδα περιέγραφε πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από αλιείς της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνταν.

Το θρίλερ έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τα κορίτσια του να αποβιβάζονται από βάρκες με διασωθέντες από τη θάλασσα. Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν επρόκειτο για τα συγκεκριμένα κορίτσια.

To πρωί της Παρασκευής, οι γονείς των άτυχων κοριτσιών κλήθηκαν να δώσουν πρόσθετο δείγμα DNA. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκαν να πάνε προσωπικά αντικείμενα των δύο παιδιών, προκειμένου να απομονωθεί DNA για να γίνουν διασταυρώσεις.

Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στενός φίλος της οικογένειας. Με λίγες μόνο λέξεις… Αλλά τόσο συγκλονιστικές.

«Ο επίλογος γράφτηκε. Και οι 4 βρέθηκαν αγκαλιά. Ουτε ο θάνατος δεν μπόρεσε να τους χωρίσει»…





[altsantiri.gr]



Ενα Like Στο Facebook Μας Βοηθάει Να Συνεχίσουμε!


loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια