O άνεμος αποκαλύπτει την αλήθεια για τα μαλλιά του Τραμπ


Μπορεί να είναι λίγο αστείο να ασχολείται κανείς με τα μαλλιά του προέδρου των ΗΠΑ, αυτό όμως οφείλεται στον περίεργο τρόπο που τα χτενίζει και στις διάφορες θεωρίες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για την περίφημη κόμη του.


Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε επανέφερε στο επίκεντρο την απορία που έχουν πολλοί: «Τι τρέχει με τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ», αν και μάλλον έδωσε κατά κάποιο τρόπο την απάντηση. Δείτε το βίντεο



Το βίντεο τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή όταν ο Αμερικανός πρόεδρος επιβιβαζόταν στο Air Force One. Ξαφνικά ένας δυνατός άνεμος παρασύρει τα μαλλιά του και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του αποκαλύπτεται ένα τεράστιο κενό.



Αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να υπενθυμίσουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ συνηθίζει να φοράει ένα κόκκινο καπέλο καπέλο που γράφει Make America Great Again κάθε φορά που επιβιβάζεται στο προεδρικό αεροσκάφος.



Τα μαλλιά του πάντως αποτελούν εμμονή και για τον ίδιο. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του μάλιστα στην προσπάθειά του να πείσει ότι δεν φοράει περούκα κάλεσε ανθρώπους από το κοινό του να τραβήξουν τα μαλλιά του.



Στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του Fire and Fury: Inside the Trump White House ο Michael Wolf υποστηρίζει ότι μεταξύ των επικριτών του τρόπου που χτενίζει τα μαλλιά του ο Αμερικανός πρόεδρος είναι και η ίδια η κόρη του Ιβάνκα.

[huffingtonpost]  [dailymailαπό [tilestwra]

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε



loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια