Δήμαρχος Βενετίας: Όποιος φωνάζει «Αλλάχ Άκμπαρ» θα πυροβολείται. «Θέλουν να πάνε στον Αλλάχ. Θα τους στείλουμε σ' αυτόν πριν προξενήσουν την παραμικρή ζημιά»


Μια δήλωση που έχει προκαλέσει αίσθηση στα διεθνή ΜΜΕ έκανε ο δήμαρχος της Βενετίας, στο πλαίσιο ενός συνεδρίου στη βόρεια Ιταλία. Ο Λουίτζι Μπρουνιάρο διευκρίνισε πως οι Αρχές της πόλης δεν θα διστάσουν να πυροβολήσουν όποιον φωνάξει «Αλλάχ Άκμπαρ»...


Ο δήμαρχος της Βενετίας σημείωσε πως η πόλη του είναι ασφαλέστερη από τη Βαρκελώνη, όπου σημειώθηκε πρόσφατα το τρομοκρατικό χτύπημα. Σύμφωνα με τους Times, o Λουίτζι Μπρουνιάρο δήλωσε: «Αν κάποιος φωνάζει "Αλλάχ Ακμπάρ" και τρέχει μέσα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, θα τον πυροβολήσουμε. Πριν από έναν χρόνο, είπα μετά από τέσσερα βήματα. Τώρα, μετά από τρία».
Ο ίδιος συμπλήρωσε πως στη Βενετία συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι τζιχαντιστές, ο οποίοι σχεδίαζαν να σκοτώσουν εκατοντάδες τουρίστες ανατινάζοντας τη γέφυρα του Ριάλτο. «Θέλουν να πάνε στον Αλλάχ. Αλλά εμείς θα τους στείλουμε σ' αυτόν πριν προξενήσουν την παραμικρή ζημιά», ανέφερε.

ΠΗΓΗ


loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια