ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε παράταξη πολέμου


Συγκλονίζουν οι εικόνες

Η κυβέρνηση του Ντονέτσκ κάλεσε δεκάδες χιλιάδες Ρώσους και φιλορώσους έφεδρους, προκειμένου να ενωθούν με τις υπόλοιπες δυνάμεις στην Ανατ. Ουκρανία.


Σε περίπτωση που το Κίεβο επιτεθεί, θα αρπάξουν και αυτοί τα όπλα κατά των φιλοναζιστικών κυβερνητικών δυνάμεων και του ΝΑΤΟ που τις στηρίζει.

«Αυτή την στιγμή λαμβάνει χώρα κινητοποίηση όλων των πολιτών, προκειμένου να αυξήσουμε τις πολεμικές μας δυνατότητες σε περίπτωση επίθεσης από την Ουκρανία», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της αυτοαποκαλούμενης Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Vladimir Kononov.

Μάλιστα στο επίσημο κανάλι του Youtube του κυβερνήτη του Ντονέτσκ, Alexander Sachartschenko, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει από ψηλά την προέλαση χιλιάδων εφέδρων, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να πολεμήσουν.

«Στο πλευρό μας δεν αγωνίζονται μόνο οι ένοπλες δυνάμεις μας, αλλά ολόκληρος ο λαός. Ο στρατός αριθμεί δύο εκατομμύρια ανθρώπους, όλους δηλαδή τους ξεσηκωμένους πολίτες μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Sachartschenko.

Ο Πόλεμος στο Ντονμπάς (ονομάζεται επίσης Πόλεμος στην Ανατολική Ουκρανία) είναι μια ένοπλη σύγκρουση στην περιοχή Ντονμπάς, μεταξύ ουκρανικών και φιλορωσικών δυνάμεων.

Από τις αρχές Μαρτίου του 2014, πραγματοποιούνται διαδηλώσεις των φιλορωσικών δυνάμεων στις περιφέρειες (όμπλαστ) του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ της Ουκρανίας, που συνήθως ονομάζεται «Ντονμπάς», που στόχο έχουν την αντίσταση των περιοχών κατά της φιλοδυτικής κυβέρνησης στο Κίεβο, στον απόηχο της παγκοσμιοποιητικής «επανάστασης» του 2014 και του κινήματος Γιουρομαϊντάν, το οποίο ανέτρεψε τον νόμιμο Πρόεδρος της χώρας Γιανουκόβιτς.

Αυτές οι διαδηλώσεις κλιμακώθηκαν σε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ των αποσχιστικών δυνάμεων των αυτοανακηρυχθεισών Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ καθώς και της ουκρανικής κυβέρνησης.

Ουκρανία και Συρία αποτελούν αυτή την στιγμή, τις δύο πιο επικίνδυνες εμπόλεμες ζώνες στην Ευρασία. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να δοθεί το έναυσμα για μεγάλο πόλεμο.

Οι εικόνες στο βίντεο θα δείξουν σε όλους τους επαναπαυμένους Έλληνες πως τα πράγματα στον πλανήτη είναι πάρα πολύ σοβαρά και υπάρχει πολεμική ετοιμότητα.





el.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια