ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: «Θα σκοτώσουν τον Ερντογάν και μετά…»!!


«Χθες τα μεσάνυχτα είχα ακόμη μία ευκαιρία να συνομιλήσω με νεαρό ασκητή.

Είναι αυτός που πριν τέσσερα χρόνια πρώτος αναφέρθηκε στην φυγή του Ερντογάν ως ορόσημο μεγάλων εξελίξεων. Τότε μας είχε αναφέρει…


«Όταν θα φύγει ο Ερντογάν – είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει – πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…»

(Σημείωση: ο γέροντας δεν είναι αγιορείτης όπως μερικοί γράψανε προσθέτοντας τα …δικά τους…)

Αφού με καλωσόρισε και είπαμε για κάποια προσωπικά μας, ανεβήκαμε στο εξομολογητήριο ενώ δεν ήταν για να εξομολογηθώ… Κατάλαβα ότι ο γέροντας ήθελε να είναι στον χώρο που μεταβάλεται και με το τριακοσάρι κομποσχοίνι στο χέρι μεταφέρεται σε άλλες …συχνότητες και σφαίρες… Μάλλον ήταν αποφασισμένος να ανοιχτεί λίγο παραπάνω από άλλες φορές…

«Πώς τα είδες τα πράγματα στην Τουρκία γέροντα;» τον ρώτησα.

«Δεν ξέρω… Σαν φτιαχτά μου φαίνονται… Για να δούμε τι θα γίνει και με αυτούς τους οκτώ που μας κουβαλήθηκαν εδώ…» είπε σκεφτικός…

«Θυμάσαι γέροντα που ο κύριος Κ. μου είχε αναφέρει την μαρτυρία από τον Όσιο Παΐσιο ότι όλα θα ξεκινήσουν από ένα διπλωματικό επεισόδιο στην Θράκη; Όλοι περιμέναμε ότι θα επρόκειτο για κάποια κίνηση των μισθοδοτούμενων τουρκόφρονων εκεί. Μπορεί να πρόκειται για αυτούς τους οκτώ;» τον ρώτησα.

«Ναι, ναι, μπορεί να πρόκειται γι’ αυτούς! Θα το τραβήξει πάντως το σχοινί με αυτούς η Τουρκία στα άκρα και ίσως έχουμε κι απειλή πολέμου γι’ αυτό! Εάν τους στείλουμε πίσω και πάθουν τίποτα οι κεμαλικοί θα πουν «α, έτσι φέρεται η Ελλάδα σε ανθρώπους που ζητάνε άσυλο;» ενώ εάν δεν τους στείλουμε θα πουν οι Ερντογανικοί «α, έτσι φέρεται η Ελλάδα στους επίδοξους πραξικοπηματίες εναντίον της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησής μας», οπότε…».

Και συμπλήρωσε…

«Πάντως να ξέρεις, εμάς μας έχουν ιδιαίτερα άχτι οι κεμαλικοί δηλ. ο στρατός! Αυτοί θα μας επιτεθούν!».

«Θυμάμαι που είχες πει πριν τέσσερα χρόνια όταν φύγει ο Ερντογάν να πάρω τρόφιμα για 6-7 μήνες. Θα τον σκοτώσουν τελικά; Πλέον όλοι το υποστηρίζουν αυτό…» του ανέφερα.

«Θα τον βγάλουν από τη μέση! Κι όταν τον σκοτώσουν, μέσα σε ένα μήνα να περιμένεις πόλεμο!» είπε ο γέροντας.

Τότε θυμήθηκα τα λόγια μιας άλλης γερόντισσας από ένα γυναικείο φιλοθεΐτικο μοναστήρι που με βεβαιότητα επέμεινε ότι «η πείνα θα κρατήσει 6 μήνες, είπε ο γερό-Παΐσιος»… Ταίριαζε…

«Επειδή τον φυλάνε πάρα πολλοί, πιστεύω πάτερ ότι θα τον σκοτώσουν στο εξωτερικό. Τι λες;» είπα κι εγώ την εξυπνάδα μου…

«Αυτοί που θέλουν να τον «φάνε» ξέρουν τα πάντα για το πώς κινείται. Όταν το πάρουν απόφαση θα το κάνουν…» είπε.

«Πάντας, στην μαρτυρία του κ. Κώστα, ο Όσιος Παΐσιος του ανέφερε ότι για χάρη των προσευχών των μικρών παιδιών και των μοναχών, θα φτάσουμε μέχρι το επίπεδο της επιστράτευσης χωρίς τελικά να εμπλακούμε σε γενικευμένο πόλεμο», του είπα.

«Το αναφέρει κι ο Πατροκοσμάς αυτό δηλ. θα ξεκινήσουμε για την Πόλη και στα μισά θα μας πουν «γυρίστε πίσω»», απάντησε ο γέροντας.

«Με αυτούς τους Τούρκους λοκατζήδες που εξαφανίστηκαν τι γίνεται;» με ρώτησε ο γέροντας. «Δεν γνωρίζει κανείς γέροντα…» του απάντησα.

«Ύποπτο αυτό…» είπε κι έσκυψε το κεφάλι προβληματισμένος και συνέχισε να προσεύχεται…

«Τώρα γίνονται οι κρίσεις στον τουρκικό στρατό για το ποιος θα μείνει, ποιοι θα αποστρατευτούν και ποιοι θα αναβαθμιστούν. Οι του Ερντογάν θέλουν να ξηλώσουν όλους όσους έχουν σχέση με το ΝΑΤΟ» του είπα.
«Άς τους αυτούς, θα σφαχτούν μεταξύ τους… Να δεις τι έχει να γίνει εκεί μέσα! Έχουν αβυσσαλέο μίσος μεταξύ τους. Μέχρι και νεκροταφείο προδοτών φτιάξανε για τους πραξικοπηματίες!» είπε ο γέροντας και το βλέμμα του «έφυγε» ενώ συνέχισε να τραβά τους κόμπους του κομποσχοινιού του…

«Με την κάρτα τι βλέπεις πάτερ; Θα την πάρουμε;» τον ρώτησα.

«Ο γερό-Παΐσιος είπε «θα μας βάλουν ένα διαγώνισμα»… Ε κάποιοι θα πάνε και θα την πάρουν πριν καν την επιβάλλουν ως υποχρεωτική. Αυτοί θα …μηδενιστούν στο διαγώνισμα… Ίσως κυκλοφορήσει για πολύ λίγο… Τα γεγονότα θα ανακόψουν την τελική επιβολή της…» είπε.

«Κάπου λέει ο Όσιος «μέχρι να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες μπορεί να έλθει η οργή του Θεού». Ο πόλεμος θα ανακόψει την επιβολή της;» τον ρώτησα.

«…Μπορεί και κανένας σεισμός… Το φοβάμαι… Εσύ τι θα θεωρούσες «οργή του Θεού»;» με ρώτησε.
…Μάλλον, ένα φυσικό γεγονός…» απάντησα κι έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του.

«Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να μην γίνει τίποτε!» συμπλήρωσε.

«Βρήκαν στο σπίτι ενός ιμάμη στον Πόντο μια Καινή Διαθήκη!» του είπα.

«Αχ… Έχουμε να δούμε απίστευτα πράγματα…» είπε και χαμογέλασε.

«Και Εκκλησίες κρυφές και κειμήλια των δικών μας και πολλά άλλα…Μόνο να δώσει ο Θεός, να ζήσουμε για να τα δούμε…» συμπλήρωσε.

«Τα μοναστήρια θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό που θα έρθει! Πω… πω… τι έχουμε να ζήσουμε!» είπε κι άστραψε το πρόσωπό του.

«Πάντως γέροντα, για την ώρα, οι κομματικοί ρουφιάνοι ακόμη τρώνε και βολεύονται και είναι πάρα πολλοί. Ο απλός κόσμος που παλεύει για την επιβίωση τα βλέπει και σκανδαλίζεται. Αναρωτιέται «πού είναι ο Θεός;» του ανέφερα ελαφρώς …προβοκατόρικα…

«Ήρθε η ώρα, ο Θεός θα αποκαταστήσει όλη αυτήν την αδικία. Αυτούς που βλέπεις τώρα να τα τρώνε χρήματα, να απομυζούν το κράτος και να βγάζουν λεφτά χωρίς να δουλεύουν μην τους ζηλεύεις. Όταν θα έρθουν τα δύσκολα όλοι αυτοί θα καθαρίσουν! Άλλος θα αυτοκτονήσει, άλλος θα πάθουν τα νεύρα του… Τελειωμένοι είναι όλοι αυτοί που δεν βγάλανε με την δουλειά τους τα χρήματα της επιβίωσής τους» είπε ο γέροντας.

Κλείνοντας του ανέφερα ξανά, περιμένοντας κάποια επαναβεβαίωση από τον ίδιο «ώστε μόλις φάνε τον Ερντογάν να περιμένουμε άμεσες εξελίξεις…» και απάντησε προσευχόμενος και χαμογελώντας με απόκοσμη φωνή «κοντά είμαστε… κοντά…», όπως αναφέρει το hellasforce.
ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια