Σόιμπλε για μουσουλμάνους: Αν δεν τους αρέσει η Ευρώπη, να πάνε αλλού


«Υπάρχουν καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζει κανείς υπό τον ισλαμικό νόμο»

Καυστικός εμφανίστηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την παρουσία των μουσουλμάνων μεταναστών.


Όπως είπε, οι μουσουλμάνοι που μεταναστεύουν στην Ευρώπη θα πρέπει να κατανοήσουν ότι υπάρχουν καλύτερα μέρη για αυτούς για να ζήσουν αν δεν θέλουν να αποδεχτούν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.

Σε εκείνους τους μετανάστες που δεν αποδέχονται τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής θα πρέπει να τους ειπωθεί ότι «κάνατε την λάθος επιλογή», τόνισε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

«Υπάρχουν καλύτερα μέρη από την Ευρώπη στον κόσμο για να ζει κανείς υπό τον ισλαμικό νόμο», πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός.


"Τρολάρει" τον Σουλτς ο Σόιμπλε

«Η Ελλάδα πρέπει πράγματι να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις. Μάρτιν Σουλτς, καλώς ήρθες στο κλαμπ. Το είπα στο κόμμα μου. Αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, στο τέλος θα ψηφίσει CDU».

Με αυτά τα λόγια, προς το διαδικτυακό κανάλι του Der Spiegel, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και υποψήφιος στις γερμανικές εκλογές με το κυβερνών κόμμα, CDU, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, «τρόλλαρε»... άγρια τον υποψήφιο καγκελάριο του SPD και πολιτικό του αντίπαλο, Μάρτιν Σουλτς, με σημείο αιχμής να είναι -τι άλλο;- η Ελλάδα!
ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια