ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΥΤΕΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το να είναι κανείς χριστιανός δεν φτάνει να έχει μόνο την ταμπέλα αλλά θα πρέπει σε κάθε του βήμα να αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη του.


Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε μερικά κομμάτια από το παγκόσμιο πάζλ του θεάτρου της Νέα Τάξης, που παίζεται τους τελευταίους μήνες και έχει αρχίσει μια επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Ρωσίας.

Σε αυτό το θέατρο κορυφαίοι ηθοποιοί και συνάμα παγκόσμιοι συνωμότες είναι τρανταχτά ονόματα της πολιτικής, της οικονομίας ,δικαστικοί, τραπεζίτες, και κυρίως οι επαγγελματίες εγκάθετοι ψεύτες των μεγάλων διεθνών ΜΜΕ.

Αυτή είναι η παγκόσμια ελίτ που σκοτώνει μικρά παιδιά τα οποία θυσιάζουν στο Λούσιφερ τους και σαν κανίβαλοι πίνουν το αίμα εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.

Κάποιος θα αναρωτηθεί σε όλα αυτά αν ο Θεός μας παρακολουθεί και γιατί δεν επεμβαίνει και κάποιοι λένε πως τα έχει σχεδιάσει έτσι για εμάς. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ο Παντοδύναμος Θεός μας έχει αφήσει ελεύθερους να κάνουμε τις επιλογές μας και να χαράζουμε το δρόμο μας.

Ο Θεός θα μας κρίνει στο τέλος για όσα κάναμε και για όσα δεν κάναμε και αν δεν έχουμε υπερασπιστεί τον Υιό του, Ιησού Χριστό τότε θα επέλθει η παιδευτική τιμωρία του.

Νομίζουν όλοι ότι γράφοντας ανώνυμα στο διαδίκτυο ή ακόμα και όταν χρησιμοποιούνε ψευδώνυμα, μπορούν να κρύβονται από τα αόρατα μάτια Του. Αυτός όμως τα βλέπει όλα, τα ξέρει όλα και πάντα επιθυμεί ό,τι καλύτερο για εμάς.

Εδώ στον κόσμο υπάρχει η δικαιοσύνη των ανθρώπων που συχνά είναι διαπλεκόμενη και δωροδοκούμενη. Εκεί όμως είναι το αιώνιο και άφθαρτο δικαστήριο των ψυχών και των πράξεων μας.

Εκεί στο δικαστήριο αυτό θα κριθεί ποιος πραγματικά πράττει για τον Κύριο και ποιός πραγματικά πολέμησε τις δυνάμεις του σκότους, το ψεύδος, και την σατανική Νέα Τάξη.

Σήμερα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή δεν υπάρχουν «αγνοί» πολιτικοί που επιδιώκουν το καλό της ανθρωπότητας, αλλά θνητοί που τους έχουν καταβάλλει αμέτρητα δαιμόνια, πιστοί υπηρέτες του άρχοντα του σκότους.

Τα δαιμόνια που βρίσκονταν στον πρόσφατα αποβιώσαντα Ροκφέλερ δεν θα εξαφανιστούν αλλά θα καταλάβουν κάποιον άλλο που έχει κάποια ανάλογη θέση στο διεθνές στερέωμα.

Εκείνο που έχει τρελάνει την παγκόσμια ελίτ που κυβερνά στην Αμερική και στην Ευρώπη είναι το σημερινό «θαύμα της Ρωσίας».

Σύμφωνα με μια αποκαλυπτική έκθεση που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και κυκλοφορεί σήμερα στο Κρεμλίνο, προειδοποιεί το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας ότι επίκεινται σημαντικές εξελίξεις και ότι θα υπάρξουν ισχυρά πλήγματα οικονομικής και όχι μόνο φύσεως από την Δύση προς τη Ρωσία.

Ο λόγος για αυτήν την πολύ σημαντική εξέλιξη όπως αναφέρεται, είναι η απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης μέσα σε 45 μέρες να εξοφλήσει όλο το δημόσιο χρέος της χώρας προς τις ξένες τράπεζες και έτσι να αποδεσμευτεί κάθε εξάρτηση από την παγκόσμια ελίτ της Νέας Τάξης.

Αυτό είναι το κόκκινο πανί που έχει εξοργίσει στο έπακρο τη διεθνή μασονία που καταστρώνει σχέδια αποσταθεροποίησης και ανατροπής του ρωσικού καθεστώτος.

Εκείνο που έχει τρομάξει την διεθνή ελίτ είναι η αποκάλυψη ότι πραγματικά η Ρωσία έχει φτάσει σε αυτό το σημείο της πλήρης ανεξαρτητοποίησης της από το Διεθνές Μασονικό Οικονομικό κύκλωμα, κάτι που αν προβληθεί διεθνώς θα τραντάξει όλες τις μέχρι σήμερα παγκόσμιες ισορροπίες.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν με τη Ρωσία, κάποιες χώρες όπως η Ελλάδα πνίγονται στα τοκογλυφικά χρέη που της επέβαλαν χωρίς να βλέπουν καμιά σανίδα σωτηρίας.

Αυτό το επίτευγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας που έχει κλονίσει τη Νέα Τάξη, ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί μόνο με τη μεγάλη αποφασιστικότητα του ρωσικού λαού και με έναν αποφασισμένο ηγέτη που κατάλαβε τα ύπουλα παιχνίδια της ελίτ που επιδίωκε την πλήρη υποταγή του.


Σε αυτό συνέβαλε και η πικρή εμπειρία της οικονομικής κατάρρευσης της Ρωσίας την περίοδο 2008-09, που είχε επέλθει με τις υπονομευτικές  ενέργειες της Δύσης. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για τους Ρώσους να καταλάβουν ποιοί ήθελαν την ολοκληρωτική καταστροφή τους και ποιούς θα πρέπει να πολεμήσουν με κάθε μέσο.



Από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και οι Ρώσοι κατάφεραν όχι μόνο να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση αλλά να φτάσουν στο σημείο σήμερα να μπορούν να εξοφλήσουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας και να διαφεντεύουν οι ίδιοι τις τύχες τους.

Σε όλη αυτήν την παγκόσμια συνωμοσία άρχισαν να υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις από θεολογικούς κύκλους, καθώς κάποιοι θεολόγοι ειδικά στις ΗΠΑ για πρώτη φορά άρχισαν να δηλώνουν δημόσια ότι η παγκοσμιοποίηση διώχνει το Χριστό από τους ανθρώπους και είναι μια διαβολική συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας.

Μεγάλη ευθύνη για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης έχει το επίσημο εκκλησιαστικό κατεστημένο, το ιερατείο στη Δύση αλλά και στην Ανατολή, που έχει γίνει ουσιαστικά ένα με αυτούς τους συνωμότες και υπηρετεί πιστά τα σατανικά τους σχέδια.

Οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι της εποχής του Ιησού Χριστού είναι αθώα περιστέρια μπροστά στους σημερινούς εκκλησιαστικούς ηγέτες.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο πατριάρχης της Ρωσίας Κύριλλος, έκανε μια χαρακτηριστική δήλωση αναφερόμενος στη Δύση και είπε ότι οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί έχουν νομιμοποιήσει την διαστροφή της φύσης και προωθούν την ανωμαλία και την ομοφυλοφιλία ενάντια στους βασικούς νόμους της δημιουργίας του ανθρώπου.

Πάνω σε αυτό το θέμα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμίρ Πούτιν, ρώτησε  απευθυνόμενος στους δυτικούς πως μπορούν μια φυσιολογική οικογένεια με παιδιά να την βάζουν στο ίδιο επίπεδο με ένα ομοφυλοφιλικό ή και λεσβιακό ζευγάρι και να επιτρέπουν με νόμους να μπορούν να υιοθετούν και να αναθρέφουν μικρά παιδιά. Είναι σαν να εξισώνουμε τον Θεό με τον Σατανά.

Αυτή η δήλωση προκάλεσε την οργή των «προοδευτικών» κύκλων της Δύσης που τον κατηγόρησαν για ηθικιστή και οπισθοδρομικό.


Στην αντίθετη τροχιά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωνε πως δεν είμαστε ένα χριστιανικό έθνος γιατί ο ίδιος έτσι και αλλιώς δεν ήταν ποτέ χριστιανός.



Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος Πούτιν έχει αναδείξει τη χριστιανική συνείδηση και έχει υποστηρίξει τη χριστιανική ηθική σαν έναν από τους πιο στενούς συνδετικούς κρίκους της ρωσικής κοινωνίας.


Αυτές οι ενέργειες του Πούτιν που σφυρηλατούν και δυναμώνουν ένα μεγάλο χριστιανικό έθνος με ένα τεράστιο πυρηνικό οπλοστάσιο, το μεγαλύτερο του πλανήτη, έχει προκαλέσει πανικό στη Μέρκελ και στους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες και στους Αμερικανούς της Χίλαρι Κλίντον και της συνοδείας της.



Το δικαίωμα κάθε μειοψηφίας να είναι διαφορετική πρέπει να γίνει σεβαστό αλλά το δικαίωμα της πλειοψηφίας δεν πρέπει να αμφισβητείται. Χωρίς τις αξίες στον πυρήνα του Χριστιανισμού και των άλλων θρησκειών, χωρίς ηθικά πρότυπα που έχουν καθιερωθεί εδώ και χιλιετίες, οι άνθρωποι αναπόφευκτα θα χάσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους.         Βλαντιμίρ Πούτιν

Ενώ η παγκοσμιοποίηση αδιαφορεί και καταπατά συχνά με αμείλικτο τρόπο τα δικαιώματα των λαών, στη Ρωσία μετά την επέλαση της Νέας Τάξης κατάφεραν από τα ερείπια να αναπτερώσουν τον λαό, να αναπτύξουν την οικονομία και να φτάσουν στο σημείο να ξοφλήσουν το εξωτερικό χρέος της χώρας ύψους 150 δις δολαρίων.


Αυτό σήμαινε ότι κάθε Ρώσος σήμερα χρωστά μόνο 1030 ευρώ. Για να καταλάβουμε το μεγάλο επίτευγμα της Ρωσίας αρκεί να αναλογιστούμε ότι σήμερα οι ΗΠΑ χρωστάνε 20 τρισεκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή κατά κεφαλή χρέος 880.000 δολάρια. Ενώ οι Ευρωπαίοι έχουν χρέη ύψους 13,5 τρις δολάρια δηλαδή κατά κεφαλή χρέος 26.500 δολάρια.



Συνέπεια αυτής της αλματώδους ανάπτυξης της Ρωσίας, δηλαδή το ρωσικό θαύμα ήταν η μεγάλη αύξηση των γεννήσεων. Σε αντίθεση, στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουμε κατακόρυφη μείωση των γεννήσεων σε σημείο να χτυπάει το καμπανάκι του αφανισμού.


Το ποσοστό γεννήσεων στη Ρωσία θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Αυτό αντανακλάται στη μεγάλη αύξηση της παραγωγικότητας και στην αναπτέρωση του ηθικού των Ρώσων πολιτών. Σε όλα αυτά συμβάλλει ο τεράστιος ενεργειακός πλούτος αυτής της χώρας που αποφέρει κατ’ έτος έσοδα 75 τρις δολαρίων. Ο ρωσικός λαός αποκτάει όλο και μεγαλύτερα επίπεδα ευημερίας με το μεγαλύτερο φυσικά επίτευγμα, την εξόφληση των χρεών του.



Ο μεγαλύτερος φόβος των δυτικών χωρών είναι να μην συνειδητοποιήσουν οι λαοί τους αφενός μεν τα τεράστια χρέη τους και αφετέρου την επίτευξη της Ρωσίας στην εξόφληση των χρεών της, δηλαδή  από μια χώρα που αναδύεται με έντονο ρυθμό η χριστιανική ορθόδοξη ταυτότητά της όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος Υπουργός Οικονομικών.

Αυτό ήταν και η κύρια αιτία που η παγκόσμια ελίτ έχει μανιάσει με την Ρωσία και τον Πούτιν και προσπάθησε με κάθε μέσο να δημιουργήσει εστίες αποσταθεροποίησης και πισώπλατων χτυπημάτων όπως χαρακτηριστικά έγιναν τα τελευταία χρόνια με την Ουκρανία.

Η επιχείρηση στην Ουκρανία με την επιβολή ενός νέου ναζιστικού καθεστώτος εναντίον της Ρωσίας, θυμίζει την ναζιστική εισβολή στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που κόστισε 26 εκατομμύρια θύματα από τους Ρώσους.


Με αφορμή πάλι την Ουκρανία και επειδή η Χίλαρι και η παρέα της αντιλαμβάνονταν καλά τη συνεχή άνοδο της Ρωσίας, θέλησαν να την χτυπήσουν οικονομικά επιβάλλοντας τις γνωστές οικονομικές κυρώσεις κατά της ρωσικής οικονομίας.



Παρόλα αυτά η ρωσική οικονομία δεν επλήγει σημαντικά ενώ η Μόσχα μπόρεσε και διέθεσε 26 δις δολάρια για να αναπληρώσει τα κενά διατροφής του λαού της από τις εισαγωγές τροφίμων από τη Δύση.

Παρόλο όμως όλη αυτή την αντιρωσική εκστρατεία που στηρίχτηκε με έντονο τρόπο από τα ΜΜΕ, τελευταία ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς οργανισμούς των ΗΠΑ, η Standard and Poor’s, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι 13 από τις μεγαλύτερες ρωσικές εταιρίες σημειώνουν τα τελευταία χρόνια αλλεπάλληλα ρεκόρ κερδών.



Εκείνο που είναι το πιο χαρακτηριστικό είναι πως θα πρέπει να παραδεχτούμε είτε το θέλουμε είτε όχι, ότι αυτό το ρωσικό θαύμα βασίστηκε πάνω στις χριστιανικές ορθόδοξες αξίες και στις χριστιανικές παραδόσεις ενός λαού που ήξερε πάντα να αγωνίζεται διαμέσου των αιώνων.


Το πόσο ανελέητος είναι ο πόλεμος της παγκόσμιας ελίτ και των διεθνών ΜΜΕ κατά της Ρωσίας, φαίνεται από τις καθημερινές κατηγορίες κατά του ρωσικού καθεστώτος για αντιδημοκρατικές μεθόδους, για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κλπ, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και απλά άσχετα γεγονότα να τα αποδίδουν σε ρωσικό δάκτυλο (ακόμη και αν αρρωστήσει η βασίλισσας Ελισάβετ το… αποδίδουν στη Ρωσία).



Χαρακτηριστικό της μεγάλης διασποράς ψευδών (fake) ειδήσεων κατά της Ρωσίας είναι το παρακάτω παράδειγμα:

Στην πόλη Μάσλενιτσα της Ρωσίας έχουν ένα παλιό προχριστιανικό έθιμο να διοργανώνουν αγώνες πάλης. Ένα έθιμο που συναντάται και σε πολλές χώρες της βαλκανικής και της Τουρκίας, (πεχλιβάνηδες). Με αφορμή λοιπόν αυτό το έθιμο που από τους ντόπιους ερμηνεύεται σαν την πάλη του καλού κατά του κακού, του Χριστού εναντίον του διαβόλου, και με κάποιες φωτογραφίες που τράβηξαν οι ξένοι εγκάθετοι δημοσιογράφοι, διέδωσαν την fake είδηση ότι μην τυχόν και πηγαίνετε σε αυτά τα μέρη γιατί εκεί οι κάτοικοι είναι επικίνδυνοι και μπορεί και να σκοτωθείτε.





Ένα άλλο σημείο αντιρωσικής προπαγάνδας από τα διεθνή ΜΜΕ είναι ότι τονίζουν πως η Δύση θα πρέπει να φοβάται τους 97 ολιγάρχες του Κρεμλίνου γιατί είναι αδίστακτοι, παραλείποντας όμως το γεγονός ότι στην ίδια τη Δύση υπάρχει μια σατανική ελίτ από ολιγάρχες, συγκεκριμένα αναφέρονται 995 πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ που απομυζούν και καταστρέφουν τον κόσμο.

Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μάθει μόνο να βλέπουν και να ακούν ότι τους πασάρουν χωρίς να ερευνούν την αλήθεια των γεγονότων.

Το ίδιο το αμερικανικό πανεπιστήμιο του Πρέστον έχει παραδεχτεί δημόσια πως ουδέποτε υπήρξε δημοκρατία στις ΗΠΑ και ότι πάντα κυβερνούσε μια κλειστή ελίτ που αδιαφορεί για τα δικαιώματα των πολιτών.


Εκείνο που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι καμία κυβέρνηση στην ουσία δεν υπηρετεί στους πολίτες της, αλλά στην πραγματικότητα είτε 10, είτε 100, είτε περισσότεροι ολιγάρχες, είναι αυτοί που στην ουσία κυβερνούν ενώ ο λαός θα είναι πάντα γι αυτούς  τα υποτακτικά πρόβατα.



ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΕΛΠIΣΤΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ‘ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΥΡΟΣ…(JOHANN WOLFGANG VON GOETHE)

Ένας από τους μεγαλύτερους ερευνητές του ρωσικού θαύματος ο οποίος το θαυμάζει, δεν είναι άλλος από το σημερινό αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμη, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαδιμίρ Πούτιν έχουν το κοινό σημείο ότι κατανόησαν πως για να πετύχεις οικονομική ανάπτυξη σε συνδυασμό με μια εθνική-λαϊκή αναγέννηση πρέπει κατά βάση να στηριχτείς στις θεμελιώδεις χριστιανικές αρχές.

Και οι δυο επιδιώκουν να μπορέσουν να κυβερνήσουν πραγματικά τις χώρες τους και να ξεφύγουν από τις δαγκάνες της παγκοσμιοποίησης και της πανθρησκείας που θέλει να τους επιβάλλει η παγκόσμια ελίτ πράγμα όμως πολύ δύσκολο να το καταφέρουν.


Ένα από τα μεγάλα εμπόδια στην πορεία τους αυτή που τους το βάζει η παγκόσμια ελίτ, είναι το Ισλάμ. Και εδώ σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε ότι η παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί ως όργανά της τα διάφορα αριστερά δήθεν προοδευτικά κινήματα, (αριστερά του Τζορτζ Σόρος), για να τους ρίξουν από την εξουσία.




Αυτό φαίνεται χαρακτηριστικά στις παρακάτω φωτογραφίες όπου από τη μια πλευρά έχουμε έναν μουσουλμάνο εξτρεμιστή ο οποίος υποστηρίζει θάνατο στους ομοφυλόφιλους και σε όλους τους απίστους, οι γυναίκες να μείνουν σπίτι και να υποτάσσονται στους συζύγους τους. Από την άλλη, φαίνεται μια γυναίκα που υποστηρίζει φιλελεύθερες αντιλήψεις η οποία ενώ βλέπει τον εξτρεμιστή τι πάει να κάνει, η ίδια κάνει τα στραβά μάτια λέγοντας πως δεν εννοεί τίποτε από όσα λέει.



Το ευαγγέλιο λέει:
«Μή δώτε το άγιον τοίς κυσίν, μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς εν τοίς ποσίν αυτών ..         Κατά Ματθ. 7,6   

Στην ίδια την Αμερική η παγκόσμια ελίτ έχει οργανώσει μια ολόκληρη εκστρατεία αφενός για να διαρρήξει τις σχέσεις Τραμπ-Πούτιν και αφετέρου να πλήξει τον ίδιο τον Τραμπ με διάφορες αποκαλύψεις για διασυνδέσεις του με ρωσικούς παράγοντες πριν από τις αμερικανικές εκλογές.


Εδώ θα παίξουν ρόλο και πιθανές οργανωμένες προβοκάτσιες που θα φέρουν αντιμέτωπους τους δύο ηγέτες. Όσον αφορά το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών των εμαίλ της Κλίντον από Ρώσους για να βοηθήσουν τον Τραμπ στις εκλογές, σύμφωνα με το Κρεμλίνο δεν έχει αποδειχτεί τίποτα.



Αντιθέτως αποκαλύπτονται συνεχώς στοιχεία για παρακολουθήσεις τηλεφώνων του Τραμπ και υποκλοπές συνδιαλέξεων από ανθρώπους της κυβέρνησης Ομπάμα.

Γενικά στις ΗΠΑ με την ανάπτυξη της τεχνολογίας των παρακολουθήσεων είναι δύσκολο να ισχυριστεί κανείς ότι μπορεί να αποφύγει αυτές τις παρακολουθήσεις.


Όπως αποκαλύφτηκε τελευταία από μια σχετική αναφορά, η NSA έχει κατασκευάσει ένα τεράστιο οικοδόμημα αποθήκης πληροφοριών και δεδομένων όπου εκεί συγκεντρώνονται πληροφορίες και δεδομένα με εξελιγμένους υπολογιστές σε μια τεράστια τράπεζα πληροφοριών από όλη τη χώρα όπου καταγράφονται όλα τα τηλεφωνήματα και όλα τα εμαίλ. Η δημιουργία αυτού του κέντρου κόστισε 1.7 δις δολάρια.



Σύμφωνα με αυτήν την αναφορά που δημοσιεύτηκε πρόσφατα αποκαλύπτεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αλλά και όλα τα μέλη της οικογενείας του παρακολουθούνταν και καταγράφονταν όλο το 20τετράωρο οι συνδιαλέξεις και οι τηλεφωνικές επαφές τους από το 2008 ήδην με εντολή της κυβέρνησης Ομπάμα.

Όλο αυτό το τεράστιο σύστημα παρακολούθησης αποκαλύφτηκε τυχαία σε μια τηλεοπτική εκπομπή από ένα ηθοποιό, τον Shia Labeouf, ο οποίος αποκάλυψε ότι το FBI μπορούσε από τότε να παρακολουθεί όλες τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και αυτό το πληροφορήθηκε από έναν στενό του φίλο που εργαζόταν μέσα σε αυτό το κύκλωμα παρακολουθήσεων.





Εδώ θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά τα σύγχρονα τεχνολογικά όργανα όπως smartphone, επίπεδες οθόνες,  talk and drive, smart TV κλπ, είναι όργανα παρακολουθήσεων που καταγράφουν ανά πάσα στιγμή την κάθε δραστηριότητά σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουμε να πολεμήσουμε όλη αυτή τη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που μας επιβάλλει η παγκόσμια ελίτ και η οποία έχει στοιχειώσει κάθε λεπτό της ζωής μας με ένα σατανικό ηλεκτρονικό φακέλωμα, είναι να ξαναγυρίσουμε στις παραδοσιακές χριστιανικές αξίες και να χαλυβδώσουμε την πίστη μας που θα μας βοηθήσει να αμυνθούμε σε αυτήν την ολέθρια Νέα Τάξη.

Από το Διεθνές Συνέδριο της Βιέννης που είχε γίνει την περίοδο 1814-15 για να διευθετήσει την κατάσταση που είχε επικρατήσει τότε στην Ευρώπη μετά τους ναπολεόντειους πολέμους, άρχισε σταδιακά η επικράτηση των Ιλλουμινάτι και η προώθηση της Νέα Τάξης από τις γνωστές μεγάλες οικογένειες Εβραίων μεγιστάνων, όπως οι Ρόθσιλντ, Ροκφέλερ κλπ.

Μετά από τόσα χρόνια σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο να καταλήγουν τους ανθρώπους να χάνουν την πίστη τους, να διαλύουν τις οικογένειές τους, να μην θέλουν να κάνουν παιδιά και γενικά να είναι άβουλα πρόβατα στη σφαγή των συμφερόντων τους.

Για να μπορέσουμε να ξανακάνουμε τον κόσμο’’ Lets make the world great again together ‘’ και ο άνθρωπος να ξαναγίνει άνθρωπος με Α κεφαλαίο όπως τον δημιούργησε ο Παντοδύναμος Θεός, θα πρέπει να απαλλαχτούμε από αυτά τα ανδρείκελα της παγκόσμιας ελίτ που κυβερνάν σήμερα τον κόσμο και να επιστρέψουμε στον Ιησού Χριστό, τον μοναδικό σωτήρα της ανθρωπότητας που σταυρώθηκε για εμάς και που είναι ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα.

Αυτοί οι δύο ηγέτες (Τραμπ, Πούτιν), είναι σε θέση να μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε πως στο στενό περιβάλλον και των δύο η παγκόσμια ελίτ έχει τοποθετήσει δικούς της ανθρώπους που τους υπονομεύουν, όπως πχ στο στενό περιβάλλον του Πούτιν δραστηριοποιούνται πολλοί σιωνιστές που εξυπηρετούν τα σχέδια της Νέας Τάξης. Tο ίδιο συμβαίνει και στο στενό περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ.




Η Αγία Γραφή με τις αναφορές της μας προετοιμάζει για την έλευση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου όπου πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά πριν την έναρξή του.

Ματθ. 24,6      Θα ακούσετε δε πολέμους και φήμες περί πολέμων, που γίνονται μακράν. Προσέχετε, μη ταράσσεσθε, νομίζοντες ότι αυτά είναι σημεία του τέλους. Διότι πρέπει όλα να πραγματοποιηθούν, αλλά ακόμα δεν θα έλθη το τέλος.

Ματθ. 24,7       Διότι θα ξεσηκωθή το ένα έθνος ενάντιον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους.

Λουκ. 21,36     Να είσθε λοιπόν άγρυπνοι και να προσεύχεσθε κάθε ώραν και στιγμήν, να σας δώση ο Θεός χάριν και δύναμιν, δια να αποφύγετε όλα αυτά τα φοβερά, που πρόκειται να γίνουν και να σταθήτε με θάρρος και χαράν εμπρός στον υιόν του ανθρώπου”.

Αποκ. 20,7-8      Και όταν συμπληρωθή η μακρά περίοδος, που συμβολίζεται με τα χίλια έτη, θα λυθή ο σατανάς από την φυλακήν του• και θα βγη, δια να πλανήση τα άγρια έθνη, τα οποία μακράν από τους πιστούς θα ζουν εις τας τέσσαρας γωνίας της γης, και τα οποία συμβολίζονται από τον Γωγ, τον σκληρόν βασιλέα, και τον Μαγώγ, τον βάρβαρον και άγριον λαόν του. Αυτούς τους αγρίους και αιμοχαρείς, των οποίων ο αριθμός θα είναι σαν την άμμον της θαλάσσης, θα τους συγκεντρώση ο σατανάς, δια να πολεμήσουν εναντίον του Χριστού.

Αποκ. 20,9       Και ανέβησαν, πράγματι, οι λαοί αυτοί και κατέκλυσαν την επιφάνεια της γης και περιεκύκλωσαν την παράταξιν των αγίων και την αγαπημένην πόλιν του Θεού, την νέαν Σιών, την στρατευομένην Εκκλησίαν. Και κατέβηκε φωτιά από τον ουρανόν και τους κατέφαγε.

Αποκ. 20,10      Και ο διάβολος, που τους παραπλανούσε στο ψεύδος και εις την κακίαν, ερρίφθη εις την λίμνην της φωτιάς και του θειαφιού, όπου ήσαν το θηρίον, δηλαδή ο αντίχριστος, και ο ψευδοπροφήτης. Και θα βασανισθούν εκεί ακατάπαυστα ημέραν και νύκτα στους αιώνας των αιώνων.

Ματθ. 24,36      Ως προς δε την ημέραν εκείνην και την ώραν της δευτέρας παρουσίας και της μεγάλης κρίσεως κανείς δεν γνωρίζει τόποτε, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, ει μη μόνον ο Πατήρ.

Ματθ. 24,21-22      Και θα φύγετε τότε με μεγάλην βίαν και τρόμον, διότι θα συμβή θλίψις τόσον μεγάλη, ομοία προς την οποίαν ούτε έχει γίνει από την αρχήν του κόσμου έως τώρα ούτε και θα γίνη. Και εάν δεν ωλιγόστευαν αι ημέραι εκείναι, δεν θα εσώζετο κανένας άνθρωπος εις την περιοχήν εκείνην. Αλλά χάριν των εκλεκτών θα περιορισθή ο αριθμός των ημερών εκείνων της τρομεράς θλίψεως.

Ιω. 3,16      Διότι τόσον πολύ ηγάπησεν ο Θεός τον βυθισμένον εις τας αμαρτίας κόσμον, ώστε παρέδωκεν εις σταυρικόν θάνατον τον μονογενή του Υιόν• δια να μη καταδικασθή εις την αιωνίαν απώλειαν κάθε ένας που θα πιστεύη εις αυτόν, αλλά να έχη ζωήν αιώνιον.




ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ.....ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΙΚΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ....ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.....ΔΛΔ ΤΟ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.....ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ??/ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΝΝΟΩ.........................ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ....ΟΠΩΣ ΤΝ ΑΡΧΑΙΝ ΗΜΝ ΠΡΟΓΟΝΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το eidhsioplhxia.blogspot.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.