ΕΚΤΑΚΤΟ! Τέθηκε σε ύψιστη ετοιμότητα όλος ο ρωσικός Στόλος..


Τα τύμπανα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, όσο περνάνε οι μέρες, ηχούν όλο και πιο δυνατά. Βλέποντάς το οι Ρώσοι, έθεσαν σήμερα σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα όλα τα πλοία τους στην Κασπία θάλασσα, όπως ανακοινώθηκε από το συνταγματάρχη Viadim Astafjevs.


Η ανακοίνωσή του έλεγε «Στο πλαίσιο πολεμικής ετοιμότητας όλων των μονάδων, όλα τα πλοία του στόλου της Κασπίας έλαβαν το σήμα για να τεθούν στο υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας. Μαζί με αυτά τέθηκε σε συναγερμό και η Ταξιαρχία πεζοναυτών που σταθμεύει στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν».

Αυτή η κίνηση δείχνει ότι η Ρωσία ετοιμάζεται για πόλεμο, και σε συνδυασμό με τη χθεσινή ανακοίνωση που έβγαλαν από κοινού Ρωσία, Ιράν και Χεζμπολάχ (βλ. ΕΔΩ σχτικό θέμα) φαίνεται ότι ο πόλεμος δύσκολα θα αποφευχθεί.

Στην ανακοίνωση-τελεσίγραφο τονίστηκε ότι από εδώ και πέρα θα υπάρξει δυναμική απάντηση σε οποιαδήποτε επιθετική πράξη, ενώ δεν θα γίνει αποδεχτή η διχοτόμηση της Συρίας (δηλαδή δημιουργία Κουρδικού Κράτους).

Πάντως όλα αυτά που συMβαίνουν τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος, τρομάζουν αρκετά καθώς άγιοι γέροντες της ορθοδοξίας μας έχουν μιλήσει στο παρελθόν για «αιματοβαμμένη» Πασχαλιά...

voicenews.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια