EKTAKTO – «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ… ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!


Κήρυξη έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικό νόμο στην Ελλάδα βλέπουν οι ΗΠΑ -Τί αναφέρουν

«Προφητείες » σοκ από τις ΗΠΑ.Προβλέπουν κήρυξη έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικό νόμο ώστε να περάσουν τα μέτρα λιτότητας. Η κυβέρνηση του Ν.Τραμπ ζήτησε κατεπείγουσα έκθεση για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, όπως και έγινε, οι
αναλυτές του παρουσίασαν την έκθεση με ημερομηνία 16/3/2017 με τίτλο «Ελλάδα: Μια δημοκρατία σε κρίση»

Σύμφωνα, λοιπόν με αυτήν, η φτώχεια, η εγκληματικότητα, η διαφθορά, η παράνομη μετανάστευση και η απονομιμοποίηση του πολικού συστήματος είναι οι τελείες τις οποίες, αν κάποιος συνδέσει, φτάνει στο άρθρο 48 του Ελληνικού Συντάγματος, «το οποίο καθορίζει πότε η κυβέρνηση μπορεί να αναστείλει τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών».

Εν όψει όμως της επιβολής νέων φόρων, νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και με την Τουρκία να στέλνει περισσότερους μετανάστες στην Ελλάδα, «η χώρα δεν θα μπορεί να κυβερνηθεί χωρίς στρατιωτικό νόμο», ώστε να μπορούν να επιβληθούν αυτές οι πολιτικές στον πληθυσμό της, αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανάλυση, ένα πιθανό σενάριο είναι ότι οι Γερμανοί θα αναγκάσουν τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές. Αν συμβεί αυτό, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα κερδίσουν τις εκλογές. Για να αντιμετωπίσουν την οργή του ελληνικού λαού ( που θα πρέπει να πληρώσει ακόμη περισσότερους φόρους, όπως θέλουν οι Γερμανοί), η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή η ανάλυση των Αμερικανών έρχεται μετά τα σενάρια εκλογικού διαγγέλματος  χτες από το πρακτορείο Reuters.

makeleio.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τι έγινε?.
    Ακόμα αυτή η δικτατορία!!.
    Αρκεί να λειτουργεί για το λαό, και όχι για τους Αρχηνταβατζήδες,έτσι και αλλιώς ο Σόϊμπλας το λέει και δημοσίως,ότι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι,γιατί επιτρέπουν ακόμα!!!, μας κυβερνούν οι Αμερικανογερμανοάγγλοι Πράκτορες εν Ελλάδι!!!.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το eidhsioplhxia.blogspot.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.