Ο Β.Πούτιν είδε αυτές τις εικόνες, «τρελάθηκε» και πατάει το «κουμπί»: Εκτοξεύεται ο τρομερός βαλλιστικός πύραυλος SARMAT! (βίντεο)


«Τρομερή απάντηση» από τον Ρώσο πρόεδρο στα πολεμικά
παιχνίδια του ΝΑΤΟ στην «αυλή» της Ρωσίας με την συγκέντρωση νατοϊκών χερσαίων δυνάμεων και όχι μόνο. Δείτε εδώ στο βίντεο την ΝΑΤΟική συγκέντρωση δυνάμεων στη Μαύρη Θάλασσα σε σχηματισμό μάχης , μια «ανάσα» από τη Ρωσία.



 Ο νέος «Τσάρος» έδωσε αυστηρή  εντολή  για άμεση δοκιμαστική εκτόξευση του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου SARMAT ο οποίος έχει βεληνεκές 11.000 χλμ…..στις αρχές Μαρτίου.

Ολόκληρο το ΝΑΤΟ ευρίσκεται σε επιφυλακή για την πυραυλική δοκιμή που θα λάβει χώρα κατά πάσα πιθανότατα στο κοσμοδρόμιο Πλετσέκ, από ένα βαλλιστικό πύραυλο που όμοιος του δεν υπάρχει σήμερα στον πλανήτη.     


Σύμφωνα με πηγή του πρακτορείου ειδήσεων Itar-Tass στο ρωσικό υπουργείο άμυνας,  οι δοκιμές του νέου διηπειρωτικού  βαλλιστικού πυραύλου  «Sarmat» θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο .

Η ανάπτυξη του πυραύλου γίνεται προς  αντικατάσταση των πυραύλων ICBM «Voivod». Ο νέος πύραυλος  ξεπερνάει κατά πολύ τον προκάτοχο του τόσο σε εύρος όσο και σε καταστρεπτική δύναμη, κατέχοντας  το παγκόσμιο ρεκόρ στα  χαρακτηριστικά αυτά.

Στη Δύση πιστεύουν ότι ένας μόνο βαλλιστικός πύραυλος  ICBM «Sarmat» θα μπορούσε να καταστρέψει την Αγγλία και την Ουαλία μαζί , οπότε μπορούμε να κατανοήσουμε για τι ακριβώς πύραυλο ομιλούμε.

Οι  δοκιμές που θα γίνουν στο κοσμοδρόμιο  «Πλεσέτσκ» στην περιοχή  Αρχάγγελσκ, και θα προσελκύσουν όλα τα «κατασκοπευτικά μάτια και αυτά» του ΝΑΤΟ, το οποίο θέλει να διαπιστώσει τις δυνατότητες του νέου τρομερού όπλου.

Η προετοιμασία για τη μαζική παραγωγή του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου SARMAT έχουν επιταχυνθεί μετά την προεδρική εντολή και χάρη στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής βάσης στο εργοστάσιο της Krasnoyarsk Machine-Building . Ο χρόνος δοκιμών μετατοπίζεται σε  ένα από δύο χρόνια .

Εν αναμονή της πρεμιέρας του νέου ρωσικού πυραύλου η δύση είναι σε απόλυτο  πανικό , αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ .

Ένας μόνο πύραυλος διαθέτει δεκαέξι ανεξάρτητες με  δυνατότητα στόχευσης κεφαλές. Την ίδια στιγμή,  πηγή από το Tass ανέφερε ότι ο ICBM «Sarmat» μπορεί να καταστρέψει «με την μία» ένα μικρό κράτος ή έκταση ίση με την πολιτεία του Τέξας.

Η επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας παραγωγής πυραυλικών συστημάτων «Academician V.P.Makeyev State Rocket Centre» παρουσίασε το νέο βαλλιστικό διηπειρωτικό πύραυλο «Sarmat» της Ρωσίας.

Ο νέος πύραυλος θα μπορεί να έχει διαφορετικές εκδόσεις εμβέλειας και μεταφερόμενου φορτίου αναλόγως της αποστολής και εύκολος στην κατασκευή για την αντιμετώπιση κάθε απειλής με βάρος κεφαλής τους 10 τόνους.

Το πρωτότυπο θα φέρει το ίδιο βάρος και τις ίδιες διαστάσεις με το πρότυπο παραγωγής ενώ  θα ενεργοποιηθεί το σύστημα καύσης ώστε  να δοκιμαστεί το σύστημα εξόδου από το σιλό και η λειτουργία του .



Ο SS-X-30 θα κάνει χρήση υγρών καυσίμων και επίσης θα αντικαταστήσει και τους R-36.

 Ο RS-28 Sarmat είναι ο νεότερος υγρών καυσίμων διηπειρωτικός  βαλλιστικός πύραυλος που  συν-αναπτύχθηκε από την κρατική υπηρεσία  NPO Mashinostroyeniya και το πυραυλικό  κέντρο Makeyev .

 Ο  Ρώσος υφυπουργός άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ είπε ότι η μάζα της  κεφαλής του ICBM Sarmat ICBM θα ζυγίζει περίπου 10 τόνους, και το βλήμα θα είναι ικανό  να καταστρέψει στόχους που «πετούν» μέχρι τον  Βόρειο και το Νότιο Πόλο.

«Ο πύραυλος  ICBM Sarmat πρόκειται να αντικαταστήσει τον διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο  Voyevoda», που υπηρετεί στις ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις  σε διάφορες εκδόσεις» δήλωσε ο Μπορίσοφ.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο βαλλιστικός πύραυλος  Sarmat θα ζυγίζει  100 τόνους και το βεληνεκές του  θα υπερβαίνει τα 11.000 χιλιόμετρα.

Ο πύραυλος αυτός έχει πραγματικά  θορυβήσει αρκετά τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες, λόγω της μη γνώσης των αληθινών  τεχνικών δυνατοτήτων του.










ΠΗΓΗ:pentapostagma.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια