Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

«ΚΡΥΨΤΕ «ΠΡΙΝ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΧΑΤΕ «ΜΠΕΙ» ΣΤΟ FACEBOOK! «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ» ΤΑ ΙΧΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ!


Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το
όνομα τους λέει… π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς.

Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή. Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)
Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.
ΠΗΓΗ:
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το eidhsioplhxia.blogspot.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...