«ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ»είπε ο Πούτιν! 'Κλείδωσε' η ΡΩΣΙΑ! Πολεμικές προετοιμασίες...


O Πούτιν τείνει χείρα φιλίας στον Τραμπ, αυτό όμως δε
σημαίνει πως δεν προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Το Κρεμλίνο εκφράζει την απόλυτη ετοιμότητα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κατά πάσης απειλής από τη Δύση.

Στα τέλη του 2016, οι ρωσικές δυνάμεις της αποκαλούμενης αεροδιαστημικής άμυνας  ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εγκατάσταση της πρώτης φάσης του ενοποιημένου δικτύου  ραντάρ του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης (EWS).

Το σύστημα περιλαμβάνει τα άκρως εξειδικευμένα συστήματα ραντάρ  «Voronezh», «DTV», «Dnepr», «Bolga» , αλλά και τα αναβαθμισμένα συστήματα  «Don».
«Ως αποτέλεσμα, ο ρωσικός στρατός έχει  μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθεί πλέον όλα τα τεκταινόμενα  στον αέρα και φυσικά στο διάστημα από την ακτή του Μαρόκου έως την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών«, αναφέρει Ρώσος αξιωματούχος.

Υπενθυμίζεται ότι ο  δεύτερος σταθμός του συστήματος «Don», τέθηκε σε λειτουργία κοντά στην περιοχή του Armavir το 2009. «Ο σταθμός παρακολουθεί τα γεγονότα που συμβαίνουν από τη Βόρεια Αφρική έως την Ινδία », τόνισε ο καθηγητής της ακαδημίας στρατιωτικών επιστημών, Vadim Kozyulin.

Αυτό σημαίνει προετοιμασία. Πώς το έλεγαν οι πρόσκοποι; Αυτό λέει ο Πούτιν… 


Έσω έτοιμος!
ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Το eidhsioplhxia.blogspot.com θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.