ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ο ΤΡΑΜΠ! Ο ΠΟΥΤΙΝ τον ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ με 'όπλα'...


Θα σας παρουσιάσουμε 5 σημεία-κλειδιά που έχουν ιδιαίτερη
σημασία, μιας και σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ θα ορκιστεί Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αφενός μεν η πρόσφατη δημοσιοποίηση ‘εγγράφων’ από πλευράς ΜΜΕ (buzzfeed και CNN) για ερωτικό σκάνδαλο με ρωσίδες δημοσιογράφους, έδωσε στον Τραμπ το απόλυτο υπερόπλο. Από τη στιγμή που και ο Βλαντιμίρ Πούτιν απέρριψε το σενάριο των σεξουαλικών οργίων, ο Ντόναλντ Τραμπ κάθε φορά που θα αισθάνεται πιεσμένος από τα ΜΜΕ ή από κάποια αποκάλυψη θα μπορεί να ισχυρίζεται πως είναι ψέματα, λόγω του βεβαρυμμένου παρελθόντος των μήντια.

Την ίδια στιγμή τα μήντια που ήταν ενωμένα απέναντί του, προεκλογικά (με εξαίρεση το Fox) έχουν αρχίσει να διχάζονται, καθώς κανένα ΜΜΕ δεν επιθυμεί να έχει αντίπαλό του τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Συν τω χρόνω, λογικά, όλα τα ΜΜΕ θα έλθουν σε ισορροπία, αν όχι συνεργασία, με τον Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ξεκινήσει να ‘ξηλώνει’ το μηντιακό τοπίο του Μπάρακ Ομπάμα, με την αρωγή του Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος και τον κάλεσε στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Συρίας και κάθε κατηγορία σε βάρος του Τραμπ την απέρριψε και δηλώνει με κάθε τρόπο πως επιθυμεί σύμπλευση των δύο χωρών…
ΠΗΓΗ:
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια